14 Eylül 2011 Çarşamba

Organik

14 Eylül 2011 Çarşamba 0
Nasılsın Cücüğüm benim? Benim keyfim yerinde yaşamak güzel falan… =) Sana gene kronolojik sıra ile başlamak isterim. Cumartesi günü Apo ile Caddebostan’ da buluşup Kız arkadaşıyla takılan Fatih’ in yanına gittik. Onlar erken kalktı ama biz biraz daha takıldık. Ardından Fatih bisikletini alıp geldi ve Maltepe Beşçeşmeler mevkiinde takıldık. Pazar günüme Nazlı’ nın bana aylar önce tavsiye ettiği, lakin benim ancak vakit bulup izleme şerefine nail olduğum Spirited Away filmi ile başladım. Zaten geç kalkmıştım o gün. Neyse filmden sonra Apo ile buluştuk gene ve Kartal’ a gittik bu sefer. Kartal dönüşü Fatih katıldı bize. Pazartesi günü ise Caddebostan’ daydım. Bür süredir görüşemediğimiz Semih’ in yanı sıra; Nevzat, Berkcan, Doğuş, Nazlı, Apo ve Fatih de vardı. Semih demişken yahu o çocuk ne bahtsız öyle, iki ay önce işe girmişti girdiği iş yeri kapanıyormuş… Biz o akşam kelime oyunu oynadık. Bu kelime oyunu o akşam bana bilmediğim bazı kelimeleri de öğrenmeme vesile oldu onlardan iki tanesini seninle paylaşmak isterim Gasılhane ve Barista.. =)

Salı günü Zeliha ile buluştuk. Lagün’ de oturduk O’ nunla uzun zamandır onunla teke tek görüşemiyorduk iyi oldu.. Çarşamba günü Elif’ i İtalya’ ya uğurlama günü yapıldı Bakırköy’ de ve ben tabi ki bisikletlimle olaya dahil oldum. =) Birbirlerimizin kahve fallarına baktık ben Umutcan’ ın fincanında kuyruğu dumanlı kedi gördüm falan. O gün; Esra, Habibe, Elif, Ayça, ve Umutcan olarak Yaren Cafe’ nin armut koltuklarındaydık.. =) Armut koltuk da ne rahatsız bir şey yahu. Cidden böyle konforlu gibi durduğuna bakma Cücük oturdun mu kalkamıyorsun ne bileyim oturmuş vaziyetteyken oraya mıhlanıyorsun bildiğin… Bakırköy dönüşü son vapuru kaçırdığım için bisikletimi metrobüse sokmam gerekti, ay gerekmez olaydı binbir rica minnet soktum yahu.. Sağolsun Umutcan ve Habibe de bana yardım etti. Perşembe iş çıkışı fiks mekanımız olan Caddebostan’ da Doğuş,Nazlı , Çiğdem, sevgilisi ve kardeşi Başak’ la buluştum. Doğuş halı saha maçı olduğu için erken ayrıldı daha sonra işten 10’ da çıkan Nevzat katıldı aramıza.



Cuma gecesi Çanakkale’ ye gitmek üzere yola çıktım Cücüğüm. 9 gün sürecek Ramazan Bayramı Tatilinin 8 gününü burada geçirmek üzere. Tatilim bir hayli organik geçti.. Dalından domates ve salatalık kopardım lan!.. Hatta salatalığın kılcal dikenleri olduğunu öğrendim orada. Eşek, horoz ve bilimum hayvanla iç içeydim.. =) Denize girdim akraba ziyaret ettim, ne bileyim güneşlendim falan. 2011 yılımın tek tatili buydu zira.

Pazar sabahı Istanbul’ daydım ve yol yorgunluğunu atlattıktan sonra laptop bakmak adına Önce Altunizade’ deki Gold Computer’ a ardından da Tepe Nautilus’ e gittim. Buradan da lise arkadaşlarıyla buluşan Apo’ nun yanına geldim. Küp Cafe’ nin bahçesinde oturduk biraz.Fatih ve Nazlı da daha sonra aramıza katıldı  ve Çiğdem, Özge, Başak ve Doğuş’ la buluşmak adına Maltepe’ ye yola koyulduk bisikletlerle. Maltepe’ deki Burger’ da takıldık baya. Uzun zamandır görmediğimiz Ahmet de Amerika’ dan dönmüş, o gün aramızdaydı. Kendisisini yılda birkez görüyorum o ayrı. =) Neyse Cücüğüm işte o gün de öyle bir gündü yani..

Pazartesi tatil dönüşünde işlerin gümbür gümbür geldiğini hissettim damarlarımda Cücüğüm. Ogün Koşuyolu’ nda yapılacak Rezidans binası için arazi maketinin bir kısmını hazırladım. Öğleden sonra Can ve Yiğit’ in “Çamlıca Tepesi TV Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması” için hazırladıkları paftaları teslim etmek adına Merter’ deki İBB binasına giden Yiğit’ e –kendi değimiyle-“yoldaş” oldum. =) Akşam da Beşiktaş KafePi’ de Seda, Uğur, Barış, Ozan, Deniz ve Ahmet’ le buluştum. Buluşmamız çok uzun sürmedi bu yüzden ben de Kadıköy’ e gelince Doğuş Nazlı ve Tayfun’ la buluştum. Salı günü laptop aldım ve ofiste sabahladık cücüğüm. Sabahlarken eğleniyorum aslına biliyor musun? Ne bileyim böyle türlü şakalar komiklikler ofiste müzik açmalar falan.. Zaten öteki türlü çalışılmaz gece saatlerinde başka türlü.. =) Neyse işte Çarşamba günü dinlendim ve laptopa program falan kurdum. Perşembe de iş çıkışı eve gelip program kurmaya devam ettim. Cuma günü gene sabahladım ve bu yüzden Cumartesi baya geç kalktım. Cumartesi akşamı da Apo, Gülüzar, Sena, Cemil, Merve ve Çağrı ile birlikte Araf’a gittik. Ben Araf’ tayken bi ara Nevizade’ de Zelia’ ların yanına gittim. Orada Nihal, Özge ve arkadaşlarıyla biraz sohbet ettikten sonra dönüp Araf’ ta eğlenmeye devam ettim. O gü tam “araf” taydım yani. ;) Pazar günü Marmara Forum’ da Ayça ile buluştum. Yarışma için çalıştık o gün verimli geçti konspet kararlar falan aldık.

Pazartesi iş çıkışı traş oldum ve ayakkabı aldım, ardında Apo ile Caddebostan’ da takıldık. Gece eve dönüşte Dilara aradı beni, yeni aldığı ve Windows kuruğu Mac’ e otoket kurmamı rica etti. Buluştuk bir yerde ama Mac, Windows’ u kabaullenemiş olacak ki sistem gözlerimizin önünde çöktü pek bir şey yapamadık yani.. =) Salı günü ise ofiste Koşuyolu’ na yapılacak rezidans kulesinin maketini yaptım ve cidden güzel bir şey oldu Cücüğüm. Çarşamba iş çıkşında ise Acıbadem Burger’ da Umutcan ve Ayça ile buluşup yemek yedik. Ardından Ayça ile yarışmaya çalıştık. Öyle işte Cücüğüm şimdilik öpüyorum seni, görüşmek üzere…
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Blog Templates created by Web Hosting